Palvelut & Asuminen

Tervetuloa Laitikkalaan!

Laitikkalan kylä tarjoaa asujilleen monipuoliset palvelut. Kylän sijainti Tampere-Lahtitien sekä Hämeenlinnantien varressa takaa hyvät liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin.

Laitikkalassa on upeat maastot ja reitit ulkoiluun, kalastukseen ja veneilyyn ja kylästä löytyy monenlaista aktiivista yhdistys- ja järjestötoimintaa, joten vapaa-ajanviettomahdollisuuksia riittää.

Viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön vaaliminen on kyläläisille tärkeää.

PALVELUT


Laitikkalan ryhmis

Koulun lähellä on kauppakulmaksi kutsuttu rakennus jossa toimii n. 13 lapsen ryhmäpäiväkoti eli Laitikkalan ryhmis. Ryhmiksessä on 3 hoitajaa ja hoidossa lapsia myös Laitikkalan ulkopuolelta. Ryhmiksen osoite on Kuisemantie 41, puhelin + 358 40 5667668


Kirjasto ja kutomo

Kirjasto ja kutomo sijaitsevat kauppakulman rakennuksessa.

LAITIKKALAN LAINAUSASEMA
Kuisemantie 41
36660 Laitikkala

avoinna:
ke 17.00 – 19.00.

Lainausasemaa hoitaa Päivi Heikkilä


Laitikkalan Seurantalo

Laitikkalan maa- ja kotitalousseuran omistamalla Seurantalolla järjestetään juhlia ja talon yhteydessä olevaa kerhohuonetta käytetään yhdistysten kokoustilana. Seurantaloa vuokrataan juhlatilaksi, yhteyshenkilö Minna Heikkilä +358 40 7254213. Katso lisää Seurantalo


Urheilu- ja leikkikentät

Jalkapallokettä sijaitsee kauppakulman yhteydessä. Talvella alueella on jääkiekkokaukalo ja erillinen luistinrata. Kentän vieressä on lämmitetty pukukoppi varusteiden vaihtoa varten.

Lasten leikkikenttä sekä lentopallokenttä sijaitsevat Seurojentalon piha-alueella.


ASUMINEN

Muuta maalle ja Laitikkalan vireään kylään! Kylän myytävät ja vuokrattavat talot ja tontit on listattu Laitikkalan kotisivuille. Katso tästä. Myynnissä olevia kohteita kannattaa etsiä myös esim. Etuovi.com tai Oikotie.fi -portaaleista, mutta yritämme kuitenkin pitää kaikki tiedossa olevat kohteet myös täällä kotisivuilla. Kohteita saattaa olla myös ns ”hiljaisessa myynnissä”, joten kannattaa kysyä lisätietoa Pekka Linnainmaalta numerosta 0400 834274.

Mikäli haluat rakentaa tai rakennuttaa oman talon, tontteja kyllä löytyy. Tervetuloa Laitikkalaan!