Laitikkalan kulttuurireitti on valmistunut

Pälkäneen kulttuurireitti -hanke on kerännyt, koonnut ja taltioinut kulttuurireitin myös Laitikkalaan. Digitaalisesti opastettu, tarinallistettu kulttuurireitti vie kuulijansa matkalle Laitikkalan kulttuurihistoriaan ja sen mielenkiintoisille poluille. Reitin tarinat ovat fiktiivisiä ja dramatisoituja, mutta tositapahtumiin ja oikeisiin henkilöihin perustuvia. Reiteillä on kohteita, joiden tarinat pystyy kuuntelemaan älylaitteelta:

  • netissä osoitteessa tarinasoitin.fi/laitikkalankulttuurireitti tai
  • lataamalla sovelluskaupasta StoryPlayer -sovelluksen tai
  • lukemalla QR-koodin reitin varrella olevasta opastaulusta (löytyy reitin lähtöpisteestä kauppakulman seinästä ja päätepisteestä JS-kaupan pihalta)

Tervetuloa aistien kyllästämälle matkalle Laitikkalaan!

Lue lisää: visitpalkane.fi

Uutinen julkaistu :