Laitikkala mukana Avoimissa kylissä 12.6.

Myös Laitikkalan kylä ottaa osaa virtuaalisiin Avoimiin kyliin lauantaina 12.6.2021!

Avoimet Kylät verkossa on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ympäri Suomen julkaisevat kanavissaan erilaisia verkkosisältöjä. Tämä on tilaisuutesi tutustua verkossa kyliin lomailun, asumisen ja yrittämisen paikkoina! Päivässä on mukana yli 500 kohdetta kartalla, joka löytyy osoitteesta https://avoimetkylat.fi/kylat-kartalla/.  Suosikkisomekanavassasi löydät kylien sisältöjä hashtageilla #AvoimetKylät #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Laitikkalan Avoin Kylä 2021

Laitikkalan kyläpäivänä juhlistetaan verkkosivujen (juuri näiden, joita nyt luet) uudistusta ja erityisesti uutta galleriaa, johon kyläläisiä pyydettiin lähettämään kuvia ja saimmekin sinne ison liudan aivan upeita kuvia! Jos et ole koskaan käynyt Laitikkalassa, katsohan noita kuvia niin saat hyvän kuvan millaista meillä on – ja haluat aivan varmasti tulla vierailemaan!

Myös Makukylän yritysten kuvauksia on päivitetty ja Laitikkalan yrityshakemisto on aivan ajan tasalla. Tutustu paikallisiin palveluihin ja osta läheltä! Oman kylän pienyrittäjä kiittää!

Esittelyssä on myös uusi Laitikkalan kulttuurireitti. Digitaalisesti opastettu, tarinallistettu kulttuurireitti vievät vie kuulijansa Laitikkalan kulttuurihistoriaan ja sen mielenkiintoisille poluille.  Reiteillä on kohteita, joiden tarinat pystyy kuuntelemaan älylaitteelta. Reitti alkaa kauppakulmalta ja päättyy JS-kaupalle. Lue lisää https://tarinasoitin.fi/laitikkalankulttuurireitti ja VisitPälkäne.fi

Ja lopuksi nostetaan vielä esille painotuore Laitikkalan kyläkirje, jonka voit ladata itsellesi täältä laitikkala.fi:stä tai hakea painetun version kylän kaupoista, kahviloista tai kirjastolta!

Jos pääset paikan päälle, Laitikkalan kesäkohteet toivottavat sinut tervetulleiksi! Rönnvikillä ja Kesänmaulla ollaan jo auki, ja Suttisen ovet avataan maanantaina 14.6. Tervetuloa!

 

 

Uutinen julkaistu :