Seurantalo

Seurantalo on Laitikkalan huvielämän keskus ja monitoimitalo. Vuosikymmenien aikana siellä on järjestetty moninaiset juhlat, tanssittu häät ja vietetty villejäkin viiskymppisiä! Tiistaitanssit kutsuivat väkeä ympäri maakuntaa 1950 – 60 –luvuilla. 2000-luvulla Laitikkalan juhannustansseista on tullut jo monen kesän kohokohta.

Monen sukupolven Seurantalo

Ajatus oman kylätalon rakentamisesta virisi Laitikkalassa 1940-luvun lopulla. Monien suunnittelupalaverien ja talkoiden jälkeen talon avajaisia vietettiin tammikuussa 1953. Tämänkin jälkeen kyläläisiltä on vierähtänyt tuhansia talkootunteja taloa kunnostaessa ja juhlia talossa järjestäessä. Hirvipeijaiset, ristinjuhlat ja juhannustanssit ovat täyttäneet talon kylän väellä ja kesävierailla. Kerhotiloissa on pidetty tiekuntien ja urheiluseuran kokoukset, järjestetty 4H-kerhot ja seurakunnan lastenillat. Nykyään kylän yhdistykset kokoustavat siellä usein.

Seurantalo – sinunkin juhlasi tila?

Modernisoitu ja toimiva Seurantalo ympäristöineen luo oivat puitteet erilaisten juhlien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Suureen juhlasaliin mahtuu yli 200 vierasta istumaan, tanssimaan vielä reilusti enemmän. Näyttämöllä on tilat orkesterille musisoida tai siellä voi esittää muuta tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa. Keittiötilat sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa. Erillinen kerhohuone, noin 15 hengelle, on rakennuksen kellaritiloissa, josta löytyvät myös vessat.

Pihapiiriin voi pystyttää lisätiloja esim. telttojen avulla ja erilaisten pihaleikkien järjestäminen onnistuu avaralla pihalla helposti.

Kysy lisää Seurantalon tai astioiden vuokrauksesta Laitikkalan Maa-ja kotitalousseuralta, yhteyshenkilönä Minna Heikkilä, puhelin 040 7254213 tai lue lisää Laitikkalan Seurantalosta: seurantalot.fi

Seurantalon osoite on Hämeenlinnantie 166, 36660 Laitikkala.

Astiastojen vuokraus

Laitikkalan Maa- ja kotitalousseura vuokraa astioita paitsi juhliin talolla, myös muualla järjestettäviin tilaisuuksiin. Vuokraa lautaset, lasit, aterimet, kahviastiastot, kahvinkeittimet tai vaikka kuohuviinilasit tai pöytäliinat omaan juhlaasi helposti ja edullisesti Laitikkalasta!

Vuokrattavana on

  • ruokakalusto, aterimet ja juomalasit 190 hlölle
  • Arabia Arctica Resta -kahviastiasto 190 hlöä sekä pienempiä määriä mm. vanhaa Arabiaa
  • kuohuviinilasit 140 hlölle sekä monipuoliset
  • tarjoiluastiat, ottimet, sokerikot, kermakot, kahvipannut ja kaatimet ja
  • kahvinkeittimet 5 l (1 kpl) ja 15 l (2 kpl) sekä
  • pöytäliinat.

Katso hinnasto tästä.

Astioiden varaukset ja tiedustelut: Minna Heikkilä, puhelin 040 7254213