Hyvällä ravitsemuksella terveyttä elämään -ruokakurssi 6.11.23

Laitikkalan maa- ja kotitalousseura järjestää ’Hyvällä ravitsemuksella terveyttä elämään’ – ruokakurssi, jossa otetaan erityisesti esille suomalaiset ravitsemussuositukset. Huomioidaan kasvisten käyttö ja niiden lisääminen, hyvät rasvat ja kuidut, suolan vähentäminen ja korvaaminen, sekä ruokailun kokonaisuus – hyvää oloa syömällä.

Ajankohta on maanantai 6.11. kello 18 alkaen.

Paikkana meillä on jälleen Rönnvikin viinitilan keittiö (Hämeenlinnantie 270, Laitikkala). Kurssin ohjelman luotsaa MKN Etelä-Suomen ruokapalveluiden asiantuntija Satu Nokkonen. Kurssi on jäsenille ilmainen, muille 15 eur.

Ensin on pieni info-osuus, jonka jälkeen valmistamme pienryhmissä ohjeiden mukaan aterioita. Lopuksi maistelemme illan aikaansaannokset ja reseptit saa myös kotiin. Kesto n. 3 tuntia.

Ilmottautumiset Annikalle p. 0443399904 tai heikkila@juustola.fi

Uutinen julkaistu :