Makukylän herkkurundi 14.6.

Makukylän herkkurundi 14.6. klo 16-22

Upouusi tapahtuma polkaisee Laitikkalan kesäkauden käyntiin!
Heikkilän Juustola, Kesänmaku, Rönnvikin viinitila ja Suttisen tila kutsuvat Teidät omiin toimipisteisiinsä tutustumaan, maistelemaan pieniä erikoisuuksia sekä tavanomaisuuksia, viihtymään ja nauttimaan musiikista.
 
Jokaisessa paikassa on tarjolla sopivia pieniä annoksia ja illan aikana ehtiikin hienosti kiertää kaikki nauttien Laitikkalan kauniista kesämaisemista ja valoisasta illasta. Kulkeminen onnistuu helposti jalan tai pyörällä, koska yritykset ovat kilometrin mittaisella janalla.
 
Vierailemalla jokaisessa pisteessä ja keräämällä leiman kiertuepassiin, osallistut Herkkukorin arvontaan!
 
Ota itsellesi aikaa, hyvä kaveri ja lähde kiertämään Makukylän Herkkurundi!
 
Lue lisää Facebookista. Tervetuloa rundille!
Uutinen julkaistu :